پرش به محتوای اصلی

خطای "Trade disabled" در MetaTrader

هنگامی که امکان معامله شما غیرفعال باشد، ممکن است متن‌های زیر را در برنامه MetaTrader مشاهده کنید:


"Trade disabled" روی نمودار

هنگام کلیک بر روی دکمه Buy یا Sell در نمودار، دریافت پیام خطای "Trade disabled" نشان می‌دهد که سیستم در حال حاضر از ثبت یا اجرای سفارش‌های جدید برای آن نماد معاملاتی جلوگیری می‌کند.


"Read only" در صفحه حساب

وجود برچسب "Read Only" در صفحه حساب نسخه موبایل MetaTrader 5 نشان می‌دهد که حساب شما در حال حاضر به دسترسی فقط خواندنی (مشاهده) محدود شده یا اجرای معاملات غیرفعال است.


راه‌حل‌ها

هنوز اولین واریز در این حساب انجام نشده است

1) حداقل واریز را برای حساب خود دوباره بررسی کنید:

  • حساب‌های Standard Cent و Standard حداقل به 10 USD نیاز دارند.

  • حساب‌های Pro و Raw Spread به حداقل 200 USD نیاز دارند.

  • همچنین می‌توانید نوع دیگری از حساب را باز کرده و برای تأمین حداقل واریز، یک انتقال داخلی انجام دهید.

2) صفحه ناحیه کاربری > حساب‌های من را بررسی کنید

  • اگر در کنار حساب معاملاتی شما برچسب "Activate trading" وجود دارد، به این معنی است که حساب معاملاتی شما شرایط اولین واریز مورد نیاز را برآورده نکرده است.

  • به صفحه واریز بروید و حداقل مبلغ مشخص‌شده برای نوع حساب معاملاتی خود را واریز کنید - https://justmarkets.com/spa/account-operations/funding/payment-methods/deposit


ممکن است با استفاده از رمز عبور سرمایه‌گذار (فقط خواندنی) وارد MetaTrader شده باشید.

  • اگر با رمز عبور سرمایه‌گذار وارد شده‌اید، لطفاً خارج شوید و با رمز عبور اصلی معاملاتی خود دوباره وارد شوید. اگر آن را فراموش کرده‌اید، می‌توانید به راحتی آن را بازنشانی کنید از طریق ناحیه کاربری خود.


نمادی که امتحان می‌کنید یک جفت‌ارز خاکستری است.

  • تأیید کنید که نماد دارای پسوند صحیح باشد؛ به عنوان مثال، نمادها در حساب‌های Pro با .s ختم می‌شوند (مانند XAUUSD.s).


نماد معاملاتی در حال حاضر قابل معامله نیست.

  • برنامه معاملاتی نمادی را که می‌خواهید معامله کنید بررسی نمایید.

  • ممکن است یک نماد به طور موقت در پلتفرم معاملاتی در حالت "close-only" (فقط بستن پوزیشن) قرار گرفته باشد.


احراز هویت خود را بررسی کنید

  • مطمئن شوید که حساب شما کاملاً احراز هویت شده است؛ حساب‌های تأیید نشده دارای محدودیت هستند و ممکن است پس از 30 روز دسترسی آن‌ها محدود شود.

آیا پاسخ سؤالتان داده شد؟